Lovasfelszerelés, villanypásztor, állattenyésztési szaküzlet

Keresés a honlapon


Üzenöfal


Név:

Üzenet (max. 100 karakter):


Szavazás
Belépés
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó

HÍREK
Hol van az üzlet?
- 2010.02.05.

Üzletünk Pilisen található.Nem ,nem a Pilis hegységben,hanem Petőfi által is oly nagyra tartott alföldi rónaság közelében.Ezt fontos tudni, mert ebből voltak már galibák...Szóval, Pest megye, 4-es főút, Budapest felől a "Pilis" táblánál rögtön jobbra. Albertirsa felől át a városon és a "Pilis" táblánál balra.;)

tovább >>A nagy találkozás

Végre ránk talált!

Szép jónapot!


Nagyon örülünk, hogy ránk talált a világháló meglehetősen bonyolult rendszerében!
Különösen nagyszerű, hogy tette ezt lovaglás helyett, mert minden bizonnyal Ön lovasember.
Ha ez így van, akkor szerencsésen összetalálkoztunk ,hiszen cégünk pontosan azért létezik és dolgozik, hogy az Ön és Önhöz hasonló sport-, ló- és lovassport-szerető emberek hasznára legyünk.
Ünnepi nyitvatartás

Üzletünk nyitvatartása az év végén, az új év elején:

29-én 9 órától 17 óráig
30-án 9 órától 17 óráig
31-én 9 órától 12 óráig
1-én ZÁRVA
2-án 9-től 12 óráig
3-án 9-től 12 óráig
4-én ZÁRVA
Január 5-től a szokásos nyitvatartási időben várjuk Önöket, benneteket
.Mindenkinek jó pihenést , bulizást kívánunk szilveszterkor, jövőre pedig boldogságot, egészséget és minden földi jót!


MÁR ÚJ HELYEN

Megújultunk, megszépültünk :)

NAGY ÖRÖMÜNKRE SZOLGÁL, HOGY MEGNYITHATTUK ÖNÖKNEK ÚJ ÜZLETÜNKET, PILISEN A KOSSUTH LAJOS ÚT 1 SZÁM ALATT!

Régi és új vásárlóinkat az eddigieknél kényelmesebb körülmények között, kibővült árukészlettel várjuk!


Ajándékutalvány!

Ugró lovas, musztángok, western lovas

Ha végképp tanácstalan...

Ha szeretné barátját vagy családtagjait meglepni karácsonyra valami lovas termékkel, de fogalma sincs, hogy minek örülne a legjobban, akkor a legjobb megoldás lehet egy ajándékutalvány.Háromféle ajándékkártya közül választhat, mi pedig 1 perc alatt elkészítjük névre szólóan, a kívánt összeggel. A kártyát üzletünkben 1 évig vásárolhatja le a megajándékozott.


Módosult nyitvatartás

FIGYELEM!

ÜZLETÜNK ARANYVASÁRNAP IS NYITVA TART
8-12 ÓRA KÖZÖTT!


SZOKÁSOS NYITVATARTÁS::

HÉTFŐ-PÉNTEK.9-17 ÓRÁIG

SZOMBAT: 8-12 ÓRÁIG.

VASÁRNAP:ZÁRVA


Fagymentes itatók

1 és 2 labdás itatók

ÚJ TERMÉK ÁRUHÁZUNKBAN! JFC FAGYMENTES LABDÁS ITATÓK!
Érdeklődjön vevőszolgálatunknál!


Ékszerek lószőrből

Mindenhová magával viheti kedvencét:)

Lószőr ékszerek Valami különlegeset szeretne?
Személyeset, mondjuk saját lova sörényéből?
Látogasson el hozzánk vagy egyenesen a www.pacipaint.hu weboldalra, ahol lószőrből készült ékszerek széles választékát találja.Gyűrűk, fülbevalók, nyakláncok készen, vagy méretre, a kívánt fazonban, hosszban.Klikk a képre!


Vásárlás

Katt ide a vásárláshoz!

Türelmetleneknek

Az alábbiakban cégünk történetét meséljük el,nagyon izgalmas:).Ha mégis kihagyná és rögtön nézelődne kínálatunkban, akkor a balodali menüsor "WEBÁRUHÁZ" gombját nyomja meg vagy a kosár képére kattintson.
<<<<<<<<<<<<<<<<


Magunkról

Az Equi-time Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2003. decemberében alakult, székhelye Pilisen, a Zsák u. 3. alatt található. Vállalkozásunk lovas felszerelések importjával, nagy- és kiskereskedelmi forgalmazásával foglalkozik.
Kezdetben, 1993 óta egyéni vállalkozásként működtünk, célunk minőségi , de mégis kedvező árú külföldi termékek megismertetése volt a hazai piaci szereplőkkel. Ebben a kezdetektől fogva partnerünk volt a francia UKAL cég. Olyan márkák forgalmazója e vállalat , mint a Norton, Belstar, Feeling stb., reményeink szerint ezek a nevek már ismerősen csengenek a hazai lovasok fülében.
Sok kereskedővel és viszonteladóval sikerült tartós üzleti kapcsolatot kiépíteni, legnagyobb feladatunk ezen üzletek ellátása, új termékek bevezetése, megismertetése volt.
Időközben választékunk jelentősen kibővült, jó minőségű, de kedvező árú bőrtermékeket (nyergeket, felszereléseket), acéltermékeket (zablák, kengyelek), lovagló gumicsizmát ( olasz „Rontani”) kezdtünk el forgalmazni.
1996-ban nyílt meg kiskereskedelmi üzletünk, ahol a környék igényeihez igazodó választékkal igyekeztünk vevőinket kiszolgálni. Az üzlet életében jelentős változást hozott a 2002. év, amikor is felépült egy raktár és egy külön üzlethelyiségnek otthont adó épület.
Természetesen a külföldi termékek mellett fontos hangsúlyt kapott a magyar származású áruk forgalmazása is, melyekből sajnos egyre kevesebb készül, s bár gyakran kiváló minőségűek, borsos árúak is egyben.
2011 év augusztusában nyitottuk meg közel 420 négyzetméteres raktár-áruházunkat a 4-es főközlekedési út mellett, abban a reményben hogy a mögöttünk hagyott hosszú idő munkáját, tapasztalatait tovább tudjuk kamatoztatni a partnereink és vásárlóink további legnagyobb megelégedésére.
A modern technika adta lehetőséget kihasználva indítjuk útnak elektronikus üzletünket, a termékskálában igyekszünk szerepeltetni mindazon terméket, amit hagyományosan is kínálunk.
Reméljük, hogy a képeken megismert termékeket egyszer személyesen is meg tudjuk ismertetni kedves internetező vásárlóinkkal, s azokhoz is közelebb kerülünk, akik eddig nem ismertek bennünket.


Ekkia rendelés

Francia kapcsolat

Francia partnercégünk az EKKIA, Európa egyik legnagyobb nagykereskedője. A képre kattintva eljuthat a cég honlapjára.
Válasszon bármit, mi meghozzuk Önnek 2 héten belül. Információért hívja a 29-497-347-es telefonszámot.
Ha biztosra akar menni, hívja a 30-498-9801-t, ezt mindig felveszi valaki,vagy visszahívjuk,akár munkaidőn kívül is, mert nálunk az Ügyfél a legfontosabb!


HKM rendelés

Német kapcsolat

Ismeri Ön a német HKM cég termékeit?
Feltétlenül nézzen be hozzájuk a www.hkm-sports.eu címen. Sok terméküket tartjuk raktáron, vagy rövid határidővel beszerezzük Önnek! Klikk a képre!
BRÉKING!!!! Az interneten kinézett, de nálunk megrendelt termékek EURO-s árából 15% kedvezménnyel kaphat meg mindent, 3-4 nap átfutási idővel!Forgalmazott márkák

Megbízható minőség, korrekt ár

Csupa jó márka

Forgalmazott márkáink elismertek egész Európában.


Különbözőek vagyunk

Mégis ló a ló

Legyen problémája kicsi vagy nagy,kérdése sok vagy kevés, hozzánk bármikor fordulhat bizalommal!Szeretnék hírlevelet kapni!

Vezetéknév:

Keresztnév:

E-mail cím:

EQUI-FARM ÁRUHÁZ Pilis KOSSUTH L. ÚT 1. Tel./fax:29-497-347 30-498-9801